Dubbelwandig rookkanaal

  

Is er geen rookkanaal in uw woning aanwezig en wilt u een open haard of kachel installeren, dan kan Haard&zo een RVS dubbelwandig schoorsteenkanaal leveren en plaatsen.

 

Wij monteren in dit geval snel en vakkundig een veilig dubbelwandig RVS rookkanaal dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij kunnen deze leveren in diverse diameters.

 

Standaard wordt het nieuwe rookkanaal geleverd in blank RVS. Het is mogelijk om het RVS dubbelwandig rookkanaal  zwart of in Ral-kleur gepoedercoat te krijgen.

 

Wij maken gebruik van de RVS dubbelwandig geïsoleerde rookkanalen van Holotherm. Dit dubbelwandige rookkanaal heeft een kern van keramische isolatie-vulling en is in hoge mate trillingbestendig zodat het niet kan inzakken en de isolatie optimaal verzekerd is.

 

Deze isolatie biedt weerstand aan een temperatuur tot 1275° en is zelfs toereikend om bij schoorsteenbrand de schoorsteen intact te laten en daarmee het doorslaan van brand te voorkomen.

 

Omkokeren van het rookkanaal

 

Het rookkanaal moet u verplicht (vanaf de eerste verdiepingsvloer) omkokeren. Het materiaal dient volledig brandwerend te zijn.