Merken


JAcobus

 

Bent u op zoek naar een duurzame houtkachel met een aantal ijzersterke eigenschappen? Dan is de ultraschone JAcobus een slimme keuze. De JAcobus heeft een uitstekende verbranding, een hoog rendement, lage emissies en een eenvoudige bediening. In de JAcobus houtkachels kunnen bovendien alle houtsoorten worden gestookt. Er zijn drie verschillende uitvoeringen met verschillende vermogens. 

 Dovre

Dovre uit België is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van haarden en kachels uit hoogwaardig gietijzer. Het bedrijf is al vele jaren een autoriteit op het gebied van ijzergieten. De producten van Dovre staan vooral bekend om hun kwaliteit en aantrekkelijk design, hoge rendement en milieubewuste verbranding.Faber

 

Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van sfeerverwarming is Faber vooral bekend van haar gashaarden. Maar wist U dat Faber ook een uitgebreide collectie houthaarden heeft. Variërend van klassiek naar strak modern design heeft Faber voor elke situatie de juiste houthaard. Faber houthaarden staan garant voor jarenlang probleemloos stookplezier, met de kwaliteit en het afwerkingsniveau dat u van Faber gewend bent.